Dreumesdans (groot)ouder & kind

1 - 2 jaar

Waar: Dansschool Ikkedans!

Adres: Lange Schaft 9g in Houten

Wanneer: Elke woensdag, vrijdag én zaterdag (uitgezonderd schoolvakanties).

Hoelaat: 9:00 - 9:45 uur 

Voor wie: Jongens en meisjes van 1 tot 2 jaar oud, samen met papa, mama, opa of oma.


Merk je dat jouw dreumes begint te wiebelen en te schateren zodra de muziek aan gaat? Of wanneer je een verhaaltje vertelt of een liedje zingt? Dan is jouw dreumes toe aan dreumesdans.

 

Tijdens dreumesdans wordt jouw dreumes gestimuleerd om te lachen, te dansen en vooral plezier te hebben samen met leeftijdsgenootjes. In de les zingen we liedjes, worden verhalen verteld en wordt er in de gymzaal bewogen op muziek. Dat kan allemaal in jouw bijzijn. Want tijdens deze lessen is er ook ruimte voor jouw dreumes om nog even op schoot te kruipen of om samen te dansen.

 

Alle bewegingen die jouw dreumes maakt in deze les beginnen samen op een dansje te lijken. Wat zal hij trots zijn dat hij dat al kan! 

 

,,Kijk papa, mama; Ikke dans.”

 

Tijdens elke les komt er een schatkist tevoorschijn waar allerlei leuke attributen en materialen in zitten om heerlijk mee te spelen en te dansen.

Wanneer alle attributen en materialen weer terug moeten in de schatkist komt de bellenblaasmachine tevoorschijn. 

 

,,Kan jij ook zo veel bellen uit de lucht pakken? Ga maar lekker op je teentjes staan en pak ze. Knap hoor! Blijf maar lekker oefenen.”

 

Na alle dansjes en het bewegen is het tijd voor een knuffelmoment, samen met papa of mama. Je dreumes krijgt de ruimte om even lekker bij jou op schoot te kruipen en uit te rusten. Als afsluiting van de les komt het toverdoekje jouw dreumes nog even over zijn bol aaien. 

 

Deze 45 minuten durende les is zo ingericht dat jij dit samen met je dreumes kan beleven. Ook opa’s of oma’s zijn van harte welkom een keer een dreumesdans mee te doen.

 

Staat je dreumes te springen om een keer mee te dansen? Kom dan gauw een kijkje nemen en meld jullie vandaag nog aan voor een gratis proefles.

 

 

    ,,Joepieee, 100.000 bellen uit de lucht!"