Kinderdagverblijven


Ben je als kinderdagverblijf geïnteresseerd in leuke en leerzame dansworkshops?

Ikke dans! komt graag bij jullie langs om met de kinderen aan de slag te gaan!

Ikke dans! verzorgt vrolijke, speelse, 30-45 minuten durende bewegingslessen waarin we een verhaal dansen. Zo'n verhaal is gekoppeld aan een thema wat aansluit bij de belevingswereld van de peuter/kleuter.

Dit thema kan nauw aansluiten met de huidige thema's bij u op school of het kinderdagverblijf. Maatwerk is dus mogelijk.

Thema's als de seizoenen, emoties, Sint, Kerst, Pasen, de Zee, eten & drinken, het lichaam, feest, sprookjes, winterwonderland, dieren zijn slechts een paar voorbeelden. 

Waarin Ikke dans! zich onderscheid van andere danslessen is dat de focus vooral ligt op plezier en fantasie. De belevingswereld van de peuter is zo fantasierijk, wanneer dit volledig wordt ingezet in een echt dansverhaal, komen de mooiste ideeën en bewegingen naar boven. We gebruiken veel attributen en muziekinstrumenten. 

Dans is voor een peuter meer dan alleen pasjes. Het staat voor plezier, het lichaam ontdekken, de zintuigen prikkelen, de grove en fijne motoriek sterker ontwikkelen en vooral ook de fantasie stimuleren. Soms krijgt een les daardoor een andere wending, maar dat maakt het levendig en leuk! 

 

Naast dreumes - en peuterdans biedt Ikke Dans ook Musical, Zumba, Streetdance - en kleuterdanslessen aan.  

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en vraag naar een offerte. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.