Het team

Mariska

Eigenaresse, dans- en musicaldocent 

Hallo, ik ben Mariska van Weverwijk en ik woon samen met mijn 2 kinderen in Houten. Als klein meisje was ik elke dag aan het dansen, zingen en acteren, er was niks leukers dan dat!  Ik heb de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas gevolgd en daarna de opleiding Musicaltheater Uitvoerend op Hogeschool Fontys in Tilburg. Na een lange tijd van (dans)lesgeven op verschillende sportscholen kriebelde het om met jonge kinderen aan de slag te gaan. Ik heb toen de Dingjan Peuterdansopleiding gevolgd in Rotterdam en later nog een cursus tot docent Peuter- en Kleuteryoga. Sindsdien geef ik met heel veel plezier dansles aan jonge en oudere kinderen, zowel bij Ikke Dans als op kinderdagverblijven en basisscholen.

Ook ben ik geregeld op pad voor leuke kindervoorstellingen en kom ik graag als Disney prinses (of heks haha) langs op kinderfeestjes en evenementen om te zingen, dansen en schminken.

 

Mariska geeft les op de woensdag - en vrijdagochtend en woensdagmiddag.

Manon Rietveld

Dansdocent

Hoi! Ik ben Manon Rietveld en kom uit Houten. 

Ik heb de HBO Dans Docent opleiding Lucia Marthas in Amsterdam gevolgd en vind het superleuk om les te geven!

Dit doe ik nu ook aan verschillende leeftijdscategorieën in Amsterdam, waaronder lesgeven bij Kinderen voor Kinderen. 

Dans is al sinds ik klein ben een passie van me en vind het superleuk om dit aan de kinderen te leren. Ik vind het erg leuk om aan dreumesen, peuters, kleuters en Kids Dancemixers les te geven en ze te zien genieten. Ik hoop jullie snel te zien!

 

Manon geeft Dreumes- en Peuterdans ouder & kind, Peuterdans (zonder ouders), Kleuterdans (groep 1-2) en Kids Dancemix (groep 3 t/m 5) op de zaterdagochtend en vanaf september '24 start zij Klassiek ballet op de vrijdagmiddag, Commercial 12+ en Commercial 18+ op de donderdagavond.

Eva van den Heuvel

Dansdocent, Zumba-Latin, Feminine

Hallo allemaal! Mijn naam is Eva van den Heuvel en woon in Houten. Ik heb het MBO van Lucia Marthas Institute for Performing Arts gestudeerd en ben nu klaar om te gaan doen wat mij het beste ligt. Ik ben een spontane en sociale meid die overal met volle 200% voor gaat. Ik ben een danser, maar ik vind zingen en acteren net zo leuk. Ik vind die 3 disciplines het allerleukst om te doen en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Daarnaast vind ik het ook superleuk om les te geven. Ik vind het gaaf om anderen te inspireren en om hetgeen wat ik heb geleerd over te brengen aan anderen. Ik geef graag les aan kinderen, tieners en volwassenen. Ik heb heel veel zin in het nieuwe seizoen en ik kan niet wachten om jullie te zien!

 

Eva geeft vanaf september '24 Zumba-Latin en Feminine op de woensdagavond en daarnaast Kids Dancemix-Showmusical en de Musicalklas op vrijdagmiddag.

Danique Rietveld 

Dansdocent