Het team


Hallo, ik ben Mariska van Weverwijk en ik woon samen met mijn 2 kinderen in Houten. 

Als klein meisje hield ik al van dansen, zingen en acteren.

Ik heb de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas gevolgd, Musicaltheater op Hogeschool Fontys in Tilburg en later de Dingjan peuterdansopleiding in Rotterdam. 

Sindsdien geef ik met veel plezier verschillende danslessen aan jong en oud, bij Ikke Dans en op kinderdagverblijven en basisscholen.

Ook ben ik geregeld op pad voor leuke kindervoorstellingen en kom ik graag als Disney prinses langs op kinderfeestjes en evenementen om te zingen en dansen.

 

In 2017 heb ik Ikke Dans! opgericht; een plek waar de allerkleinsten én papa's en mama's, opa's en oma's zich thuis voelen en erop los kunnen dansen en bewegen. Ik wilde een plek creëren waar kinderen zich op een speelse manier kunnen uiten en waar hun fantasierijke belevingswereld wordt aangesproken. Daar waar het eerst begon met een paar Dreumes - en Peuterlessen is Ikke Dans uitgebreid met Kleuterdans en Kids Dancemix, want ook oudere kinderen willen graag bij ons dansen en plezier maken.

Ik ben erg dankbaar en trots dat Ikke Dans zo'n fijne dansplek is geworden en al die lachende snoetjes maken mijn hele dag goed!

 

Mariska geeft les op de woensdag - en vrijdagochtend en woensdagmiddag.

Hoi! Ik ben Manon Rietveld en kom uit Houten. 

Ik heb de HBO Dans Docent opleiding Lucia Marthas in Amsterdam gevolgd en vind het superleuk om les te geven!

Dit doe ik nu ook aan verschillende leeftijdscategorieën in Amsterdam, waaronder lesgeven bij Kinderen voor Kinderen. 

Dans is al sinds ik klein ben een passie van me en vind het superleuk om dit aan de kinderen te leren. Ik vind het erg leuk om peuters en kleuters les te geven en ze te zien genieten. Ik hoop jullie snel te zien!

 

Manon geeft Peuterdans (zonder ouders) en Kleuterdans op de zaterdagochtend in Theater aan de Slinger.