Het team


Hallo, ik ben Mariska van Weverwijk en ik woon samen met mijn 2 kinderen in Houten. 

Als klein meisje hield ik al van dansen, zingen en acteren.

Ik heb de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas gevolgd, Musicaltheater op Hogeschool Fontys in Tilburg en later de Dingjan peuterdansopleiding in Rotterdam. 

Sindsdien geef ik met veel plezier verschillende danslessen aan jong en oud, bij Ikke Dans en op kinderdagverblijven en basisscholen.

Ook ben ik geregeld op pad voor leuke kindervoorstellingen en kom ik graag als Disney prinses langs op kinderfeestjes en evenementen om te zingen en dansen.

 

In 2017 heb ik Ikke Dans! opgericht; een plek waar de allerkleinsten én papa's en mama's, opa's en oma's zich thuis voelen en erop los kunnen dansen en bewegen. Ik wilde een plek creëren waar kinderen zich op een speelse manier kunnen uiten en waar hun fantasierijke belevingswereld wordt aangesproken. Daar waar het eerst begon met een paar Dreumes - en Peuterlessen is Ikke Dans uitgebreid met Kleuterdans en Kids Dancemix, want ook oudere kinderen willen graag bij ons dansen en plezier maken.

Ik ben erg dankbaar en trots dat Ikke Dans zo'n fijne dansplek is geworden en al die lachende snoetjes maken mijn hele dag goed!


Even voorstellen,

 

Mijn naam is Rolien Vergouw - Appel en ben 38 jaar oud. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Jasper en we wonen samen met onze twee zoons in Houten.

 

Tijdens mijn studietijd heb ik stage gelopen bij een dansschool waar ik daarna jaren met verschrikkelijk veel plezier heb lesgegeven.

Met heel veel enthousiasme pak ik deze oude liefde weer op en ga ik peuter/kleuterlessen verzorgen bij Ikkedans.

 Ik kan niet wachten om met jullie mijn passie te delen!

 

Rolien komt ons vanaf september '21 versterken.

Inschrijven voor een gratis proefles kan alvast hier.