Nieuws

Ikkedans bestaat inmiddels al 7 jaar en vanaf 28 februari '24 hebben wij eindelijk onze eigen danslocatie! Een heerlijke nieuwe dansschool voor jong én oud!

De dansschool bevindt zich lekker centraal in Houten op de Lange Schaft 9g en heeft gratis parkeerplekken voor de deur. 

 

 

Met een magisch verlichte regenboogtrap, een ruime danszaal met spiegels en discolampen en de kleurrijke koffiehoek voor ouders maakt het een feestje om te komen dansen! Voel je welkom en volg een gratis proefles!

NIEUW: Zumba-Latin, Feminine 18+, Commercial 12+ én 18+!

Onze dansschool groeit! Na de zomervakantie bieden wij een ruimer lesaanbod, waarbij ook tieners én volwassenen kunnen komen dansen Yes, finally!!!  Wij geven hier alvast een tipje van de sluier:

 

Woensdag: 

18:30 - 19:30 uur: Zumba-Latin 18+    (docent Eva)

19:30 - 20:30 uur: Feminine 18+          (docent Eva)

 

Donderdag:

18:30 - 19:30 uur: Commercial 12+     (docent Manon)

19:30 - 20:30 uur: Commercial 18+     (docent Manon)

In de zomervakantie gaan we workshops aanbieden zodat je alvast kennis kunt maken met de les én de docent.

Ben je nieuwsgierig of is het al een dikke vette JA voor jou? Laat het ons dan NU alvast weten en wij houden je volledig op de hoogte van de data van de workshops en hoe je je kunt inschrijven.

NIEUW: Klassiek ballet én een talentklas!

Naast bovenstaande lessen zullen wij in september '24 voor kinderen vanaf groep 3 starten met klassiek ballet (vrijdagmiddag) en een talentklas (zaterdag). Beide lessen zullen worden gegeven door Manon, afgestudeerd aan de HBO dansopleiding aan de Dansacademy Lucia Marthas, met een specialisme in Klassiek ballet. 

 

Naar verwachting zal het nieuwe lesrooster uiterlijk eind juni op de website staan.

Is je zoon/dochter (vanaf groep 3) geïnteresseerd in Klassiek ballet, dan kun je dit nu alvast aan ons doorgeven. Wij zullen je dan het snelst op de hoogte brengen van de lestijd en plannen graag alvast een proefles voor je in. 

2 nieuwe sponsoren!

Wat fijn dat wij dit jaar gesponsord worden door door 2 sportieve bedrijven! Wij zijn heel dankbaar voor jullie bijdrage, zodat wij de leerlingen kunnen voorzien van mooie danskostuums voor de shows! Bedankt!