Tarieven 2023-2024

 Het lesjaar 2023/2024 is verdeeld in de volgende 3 betaaltermijnen:Prijswijzigingen voorbehouden.

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven hoe u wenst te betalen; jaarlijks of in 3 termijnen. Bij een betaling in 3 termijnen wordt het lesgeld op 1 september, 1 januari en 1 april gefactureerd. Indien u per jaar betaalt wordt het lesgeld per 1 september gefactureerd.

Nieuw per 1 april 2024:

Per 1 april 2024 maken we het voor iedereen makkelijker en stappen wij met de betalingen over op maandelijkse automatische incasso. U dient hiervoor t.z.t. een machtigingsformulier in te vullen. Deze zullen wij binnenkort naar u mailen. Tot 1 april 2024 zullen alle betalingen nog gewoon verlopen via een factuur met een betaallinkje erin verwerkt.

Tussendoor instromen:

Later instromen kan altijd! Dan wordt het lesgeld uiteraard verrekend.

 

De Betaalwijze: 

Vooraf wordt een factuur van 1 termijn gemaild. 

Wanneer u uw kind inschrijft is dat tenminste voor de eerste termijn. Deze termijn wordt stilzwijgend verlengd. 

 

Extra les in de week volgen?

Als je zoon/dochter niet kan kiezen en graag 2 verschillende lessen zou willen volgen, dan krijg je 10% korting op de 2e les.

 

Broertje/zusje korting:

Dansen meerdere broertjes en zusjes bij Ikke Dans?

Dan krijgt het jongere broertje/zusje 5% korting op het lesgeld.

 

Korting bij jaarbetaling:

Wanneer je het lesgeld voor het hele jaar in een keer zou willen betalen, dan krijgt u 5% korting over het totale lesgeld. De jaarbetaling met korting kan alleen maar vòòr januari worden gekozen. Hierna is alleen betaling in meerdere termijnen mogelijk. 

 

U-pas:

Ikke Dans heeft zich aangesloten bij de U-pas, waardoor er vaak (bijna) gratis gedanst kan worden. Mocht u in het bezit zijn van de U-pas, geeft u dit dan aan ons door.

 

Opzeggen:

Wilt uw kind stoppen, dan dient dit uiterlijk een maand voor de eerstvolgende incassodatum schriftelijk doorgegeven te worden via info@ikkedans.nl.

 

- Bij betaling in 3 termijnen: vòòr 1 december, 1 maart en 1 juni (i.v.m. de vakantieperiode). 

- Bij jaarlijkse betaling: vòòr 1 juni (i.v.m. de vakantieperiode).

- Bij te late opzeggingen wordt er geen lesgeld gerestitutioneerd.

 

Pas wanneer u een bevestiging van de opzegging heeft ontvangen, heeft u daadwerkelijk opgezegd. Houd dit zelf goed in de gaten en neem gerust contact op wanneer dit langer dan 2 werkweken duurt.