Inschrijven zomerworkshops:

Workshop Zumba-Latin wo 10 juli 18:30 - 19:30 uur:

Tijdens deze swingende Zumba-Latin workshop kun je alvast proeven van de zomerse deuntjes en vrolijke latin dansmoves! 

Mannen en vrouwen (18+), met of zonder danservaring, zijn van harte welkom!

Heb je na deze workshop de smaak te pakken? Schrijf je dan snel in voor de wekelijkse lessen (startdatum 4 sep), want vol = vol!

€ 5,00

Workshop Feminine dans (18+) wo 10 juli 19:30 - 20:30 uur:

Feminine is mega populair geworden! Het is een super vrouwelijke en sexy les voor 18-plussers. Het doel van deze les is om je onzekerheden aan de kant te zetten en een trots beeld van jezelf te krijgen. Zelfverzekerdheid en woman empowerment staan op nummer 1 in deze les. We werken aan techniek, kracht en conditie en natuurlijk verschillende choreografieën. Ook is het mogelijk om deze les op hakken te volgen. Onze lessen zijn open level, dus iedereen is welkom, ongeacht je ervaring. Mis het niet en meld je aan voor deze mega vrouwelijke dansworkshop! 

Kun je Feminine na het volgen van deze workshop niet meer loslaten? Schrijf je dan snel in voor de wekelijkse lessen (start 4 sep 19:30 - 20:30 uur), want vol = vol!

€ 5,00

  • Beschikbaar

Workshop Commercial Dance 12+ do 11 juli 18:30 - 19:30 uur

Bij onze danslessen voor tieners draait alles om plezier, energie en expressie! Commercial dance is een dynamische mix van hiphop, jazz en popcultuur. Dans op je favoriete hits en leer hoe je je persoonlijkheid kan laten stralen op het podium, maar ook in videoclips. Er wordt ook aan techniek gewerkt, zodat alle bewegingen correct uitgevoerd kunnen worden. Onze lessen zijn open level, dus iedereen is welkom, ongeacht je ervaring. Mis het niet en meld je aan voor deze te gekke workshop! Smaakt het naar meer? Schrijf je dan in voor de vaste wekelijkse lessen op donderdagen van 18:30 - 19:30 uur (start 5 sep '24).

€ 5,00

  • Beschikbaar

Workshop Commercial Dance volwassenen (18+):

Bij onze lessen voor volwassenen stap je in de wereld van Commercial Dance, een dynamische mix van hiphop, jazz en popcultuur. Laat je meeslepen door de beats van je favoriete nummers terwijl je leert hoe je je persoonlijkheid kunt laten schitteren op het podium en in videoclips. Er wordt aan techniek gewerkt, zodat alle bewegingen correct uitgevoerd kunnen worden. Onze lessen zijn open level, dus iedereen is welkom, ongeacht je ervaring. Mis het niet en meld je aan voor deze workshop! Heb je de smaak te pakken? Schrijf je dan gauw in voor de vaste wekelijkse danslessen, want vol = vol! Start vaste lessen: Donderdag 5 september van 19:30 - 20:30 uur (docent Manon Rietveld).

€ 5,00

  • Beschikbaar

Dansfilm(s) bestellen voorstelling "Een reisje om de wereld!"

De dansshow(s) eindeloos terugkijken met je kind(eren) en opa's en oma's? Hoe leuk is dat! 

Tijdens de dansvoorstelling "Een reisje om de wereld!" van zondag 7 april in Theater aan de Slinger zal de videograaf alle shows vastleggen. Hij zal hier 3 mooie dansfilms van maken, welke hieronder te bestellen zijn. 


Dansfilm 7 april '24 "Een reisje om de wereld" Sho
Voorstelling van 11:30 uur 
€ 7,50
Dansfilm 7 april '24 "Een reisje om de wereld" Sho
Voorstelling van 16:00 uur 
€ 7,50
Workshop Commercial Dance 12+ do 11 juli 18:30 - 1
Bij onze danslessen voor tieners draait alles om plezier, energie en expressie! Commercial dance is een dynamische mix van hiphop, jazz en popcultuur. Dans op je favoriete hits en leer hoe je je persoonlijkheid kan laten stralen op het podiu ... (meer lezen)
€ 5,00
Workshop Commercial Dance volwassenen (18+):
Bij onze lessen voor volwassenen stap je in de wereld van Commercial Dance, een dynamische mix van hiphop, jazz en popcultuur. Laat je meeslepen door de beats van je favoriete nummers terwijl je leert hoe je je persoonlijkheid kunt laten sch ... (meer lezen)
€ 5,00
Workshop Feminine dans (18+) wo 10 juli 19:30 - 20
Feminine is mega populair geworden! Het is een super vrouwelijke en sexy les voor 18-plussers. Het doel van deze les is om je onzekerheden aan de kant te zetten en een trots beeld van jezelf te krijgen. Zelfverzekerdheid en woman empowerment ... (meer lezen)
€ 5,00
Workshop Zumba-Latin wo 10 juli 18:30 - 19:30 uur:
Tijdens deze swingende Zumba-Latin workshop kun je alvast proeven van de zomerse deuntjes en vrolijke latin dansmoves!  Mannen en vrouwen (18+), met of zonder danservaring, zijn van harte welkom! Heb je na deze workshop de smaak te ... (meer lezen)
€ 5,00